Dokładnie to, co zobaczysz — także momenty, które Windows sprawia, że wyglądają alarmująco, i dlaczego żaden z nich nie stanowi problemu.
Zapisz go w folderze Pobrane komputera, zanim po raz pierwszy otworzysz aplikację. Automatycznie uzupełnia Twój link do rozmów wideo i język — nic do wpisania.